Hummus cu sfecla coapta in cuptor

de Anett in Mancaruri de post, 14 Mai 2017 | 5591 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla mare
  • 1 conserva naut fiert
  • 2 catei usturoi
  • zeama unei lamai
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare si piper
  • 1 lingurita rozmarin
  • 3 lingrui ulei de masline
  • 2 linguri tahini
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu sfecla coapta in cuptor:

Spalam si curatam sfecla, apoi taiem in cubulete mai mici. Ungem cu ulei o tava in care asezam cubuletele de sfecla, presaram cu sare si rozmarin uscat si introducem in cuptor pentru 20 de minute.

Cand sfecla este coapta, lasam sa raceasca.

Deschidem conserva de naut si clatim bine cu apa rece.

Introducem nautul strecurat bine intr-un bol, adaugam sfecla coapta, sare, piperul, zeama lamai, chimenul, cateii de usturoi, tahini si o lingura de ulei de masline. Cu un blender, omogenizam pana amestecul devine cremos.

Servim cu legume proaspete si pita.

TIPS-URI

1

e bine sa scoatem bucatele de rozmarin din sfecla inainte de a se amesteca

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu sfecla coapta in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]