Iahnie de fasole cu carnatzi

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 3 Dec 2010 | 10425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Fasole uscata
  • 2 Cepe
  • Ulei
  • 1 Linguritza boia de ardei dulce
  • 3 Foi de dafin
  • 3 Linguri pasta tomate
  • Sare, piper
  • Carnatzi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnatzi:

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineatza.A doua zi se spala se pune la fiert in oala sub presiune 1 ora.

Ceapa se taie marunt se pune in cratitza cu uleiul si se caleste 2-3 minute dupa care se pune putzina apa se adauga boiaua, foile de dafin si sare si se fierbe aprox 5 minute.

Se adauga fasolea si pastea de tomate si se mai fierbe 10-15 minute. se potriveste de sare(eu pun si o jumatate linguritza zahar) si este gata.

Carnatzii se cresteaza si se prajesc,

Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.Eu am mancat cu ardei cu varza muratzi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnatzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata