Icre de fasole

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 17606 vizualizari

 

Mmmm.....o bunatate! Multumesc de inspiratie, Motane!

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole uscata, din conserva sau congelator (ca mine) - eu am avut fasole grasa
  • ulei
  • sare, piper, vegeta-dupa gust
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa rosie
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Se fierbe fasolea. Cand e fiarta, se stoarce si se baga la robot. Se mixeaza bine, apoi, se adauga treptat ulei, pana incepe sa se albeasca. Se adauga condimentele si usturoiul si ceapa tocate. Se mai mixeaza putin si se manaca cu multa pofta pe o felie de paine proaspata. Eu am servit-o si cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- gogosele cu icre