Ied la gratar

de Julie in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2011 | 22292 vizualizari

 

Carnea de ied este mai frageda decat carnea de miel, are o aroma mai usoara, iar la gust aduce mai mult cu cea de vita, decat cu cea de miel. Este mult mai sanatoasa decat carnea de vita sau pui, datorita continutului mic de grasimi. Este bogata in fier si vitamine din complexul B si poate fi folosita si in cure de slabire deoarece contine putine calorii. Pentru o aroma si un gust si mai bun, carnea de ied este recomandat a se marina inainte de gatire.

 

INGREDIENTE

  • carne de ied,
  • vin alb,
  • un strop de ulei,
  • sare,
  • piper boabe,
  • rondele de ceapa,
  • rondele de usturoi,
  • coriandru,
  • rozmarin,
  • dafin,
  • cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ied la gratar:

Se amesteca vinul cu restul condimentelor, adaugate dupa gust. Se adauga carnea de ied, portionata si se lasa vasul acoperit, la rece peste noapte. A doua zi se scurge marinata si se pune carnea pe gratarul incins.

Friptura de ied poate fi servita cu legume la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ied la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor