Iepure cu cimbru

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2013 | 6676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne iepure
  • 150 gr pesmet
  • cimbru
  • 1 lamaie
  • 5 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cimbru:

Se ia carnea si se spala.

Intr-un bol punem ulei de masline,sucul de la lamaie,sare,piper.Punem carnea in bol,amestecam bine si lasam la marinat circa 30 minute la frigider.

In alt bol amestecam pesmetul cu cimbrul.Se trece carnea prin accest amestec si se prajeste pe o tava antiaderenta sau direct pe gratar.

Carnea este gata cand langa os carnea nu va fi rosie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]