Iepure cu cimbru

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2013 | 6734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne iepure
  • 150 gr pesmet
  • cimbru
  • 1 lamaie
  • 5 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cimbru:

Se ia carnea si se spala.

Intr-un bol punem ulei de masline,sucul de la lamaie,sare,piper.Punem carnea in bol,amestecam bine si lasam la marinat circa 30 minute la frigider.

In alt bol amestecam pesmetul cu cimbrul.Se trece carnea prin accest amestec si se prajeste pe o tava antiaderenta sau direct pe gratar.

Carnea este gata cand langa os carnea nu va fi rosie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]