Inele de ceapa

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 4355 vizualizari

 

vroiam de mult sa pun aceasta reteta si iata ca ia venit randul :D

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 cepe mari
  • 75 gr de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 de lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 125 ml de lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se amesteca ingredientele uscate,apoi se pune oul batut cu laptele.Compozitia trebuie sa iasa mai groasa ca cea de clatite.Se taie ceapa rondele nu foarte groase si se trec prin compozitia obtinuta.Se prajesc pana devin putin rumene.Se servesc ca garnitura sau cu salate.

Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]