Ineluse impletite

de Xandrinne in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 4228 vizualizari

 

O reteta de fursecuri descoperita pe blogul Laurei Sava, excelenta!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 125 g unt moale
  • 1 ou
  • 50 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ineluse impletite:

Am pus in robotul de bucatarie faina cernuta cu praful de copt, untul in fulgi, oul, zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea. Le-am amestecat.

Aluatul obtinut l-am impartit in doua: o parte am framantat-o cu esenta de rom, iar cealalta jumatate cu cacao si frisca.

Cele doua aluaturi le-am invelit in folie si le-am dat la rece o ora.

Am modelat snurulete din cele doua aluaturi, pe care le-am impletit (unul alb si negru) si am format inele.

Le-am presat putin si le-am dat la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt, 13-15 minute. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ineluse impletite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri moi cu ciocolata