INGHETATA DE CAPSUNI

de Roda in Dulciuri, 18 Iun 2009 | 4019 vizualizari

 

Un deliciu al naturii pentru o vara insorita!

 

INGREDIENTE

  • 800g.capsuni,
  • 200g.branza dulce de vaca,
  • 200g.zahar,
  • sucul unei lamai;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA INGHETATA DE CAPSUNI:

1.Se curata capsunile, se spala sub jet de apa , se scurg si se taie in bucati.

2.Se pun bucatile de capsuni, branza, zaharul si sucul de lamaie intr-un blender.Se mixeaza ingredientele pana se obtine un pireu fin.Se verifica daca este destul de dulce.

3.Se pune compozitia rezultata intr-un recipient si se pastreaza la rece, in congelator cateva ore.Din cand in cand, se amesteca compozitia pentru a preintampina formarea de ace de gheata .

4.Cand inghetata este gata ,se formeaza bule cu lingura speciala de inghetata si se pune in cupe sau pahare speciale pentru inghetata.Se poate servi cu bucati de capsuni-dupa plac- si se acompaniaza cu sos de ciocolata si  sampanie.

Daca ti-a placut reteta noastra "INGHETATA DE CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura martisor