Inghetata cu capsuni si rubarba

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Dulciuri, 28 Mai 2013 | 3301 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

28.05.2013, 23:44

Chiar daca e tarziu tot as manca o portie

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

28.05.2013, 23:50

Cu placere, va invit!

Merisor 1

29.05.2013, 07:13

Nu stiu cum e cu rubarba, dar inghetata nu as refuza niciodata

mena29 1

29.05.2013, 08:06

Delicioasa! si eu vreau!

_Alina_ 1

29.05.2013, 08:40

Arata grozav!

MotanLaOale 1

29.05.2013, 09:21

Dya Daniela Andrei 1

29.05.2013, 09:22

Lau 1

29.05.2013, 09:36

ce bine arata

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 09:38

Merisor, incearca si ai sa vezi ca de buna e

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 09:39

Va multumesc mult!

Micutza Luana 1

29.05.2013, 09:43

Bya Ralu 1

29.05.2013, 10:23

Lavinia 1

29.05.2013, 10:26

delicioasa

Alina26 1

29.05.2013, 10:42

ce buna eeee...!!!imi place1!

Rocsi 1

29.05.2013, 10:58

Un deliciu!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 11:05

Multumesc Alina26 si Rocsi. Va pup

Corinuta 1

29.05.2013, 12:31

Si eu vreau!

Panacris 1

29.05.2013, 15:06

Am văzut și eu rubarbă la LIDL,cîteva fire 10 lei. Și când îmi aduc aminte că la noi, în copilărie (În Oțelu-Roșu) creștea pe marginea drumului

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 15:34

Panacris,la Lidl le-am gasit si eu dar nu eram grozave, mi-ar fi placut un pic mai rosii o sa caut si in piata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briosa "Chinois" cu crema de alune