Inghetata de capsuni

de T I M E A in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 3719 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de: -

  • 300 gr capsuni 
  • 300 ml lapte condensat (recomand lapte condensat indulcit, eu din pacate nu am avut) 
  • 200 ml frisca lichida neindulcita 
  • 2 linguri mari de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Fructele spalate si curatate de codite se paseaza in blender.

Turnam intr-un bol laptele condensat si amestecam cu piureul de fructe.

Separat batem frisca spuma cu cele doua linguri de miere.

Amestecam usor cele doua compozitii si turnam in cutii cu capac pe care le dam la congelator cateva ore bune sau chiar peste noapte.

Aceasta inghetata a fost realizata cu putina inspiratie de la bucatarasii: Miha si Brandusa :)

Acum ca am vazut cat e de simplu sa fac inghetata acasa, cu siguranta nu ma voi mai opri toata vara :)).


Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni