Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan

de alinutzika in Pui, 16 Noi 2011 | 7311 vizualizari

 

Ma cam incurca prin congelator o tavita de pipote si inimi de pui si am zis sa ma scap de ele. Le-am facut dupa inspiratia de moment si au iesit un deliciu..
Datorita vinului au avut o culoare mai ciudata, dar gustul e grozav.

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimioare si pipote de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceasca mica de vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan:

Se spala maruntaiele de pui in multa apa. Se curata ceapa si se taie solzisori, ardeii se toaca marunt ,apoi se pun la calit in 2 linguri ulei de masline si o lingura de apa.

Cand ceapa si ardeii sunt caliti, se adauga maruntaiele sa se prajeasca la foc domol. Cand sosul de pe ele a scazut, adaugam vinul. In caz ca mai e nevoie, pe parcurs, puteti sa mai adaugati putina apa. Inainte de a fi gata cu 5 minute, se sareaza si pipereaza.

Se servesc cu tot cu sos, langa o garnitura de cartofi piure, cu care se impaca foarte bine..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

17.11.2011, 13:00

va multumesc fetelor!

alinutzika 1

17.11.2011, 14:29

Da, mena, dar data urmatoare, ca acestea s-au terminat!..

sima37 1

19.11.2011, 08:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de inimi si pipote de pui