Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan

de alinutzika in Pui, 16 Noi 2011 | 7154 vizualizari

 

Ma cam incurca prin congelator o tavita de pipote si inimi de pui si am zis sa ma scap de ele. Le-am facut dupa inspiratia de moment si au iesit un deliciu..
Datorita vinului au avut o culoare mai ciudata, dar gustul e grozav.

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimioare si pipote de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceasca mica de vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan:

Se spala maruntaiele de pui in multa apa. Se curata ceapa si se taie solzisori, ardeii se toaca marunt ,apoi se pun la calit in 2 linguri ulei de masline si o lingura de apa.

Cand ceapa si ardeii sunt caliti, se adauga maruntaiele sa se prajeasca la foc domol. Cand sosul de pe ele a scazut, adaugam vinul. In caz ca mai e nevoie, pe parcurs, puteti sa mai adaugati putina apa. Inainte de a fi gata cu 5 minute, se sareaza si pipereaza.

Se servesc cu tot cu sos, langa o garnitura de cartofi piure, cu care se impaca foarte bine..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de inimi si pipote de pui