Întinsoare Bistrițană

de lili in Porc, 27 Mar 2015 | 6574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de: 
  • 300 gr carne de porc
  • 2- 3 cîrnaciori
  • o ceapa mare
  • o lingura de untura
  • 2 linguri brânză de oaie
  • o lingura faina de mălai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Întinsoare Bistrițană:

Mod de preparare:

Se taie ceapa cubuleţe şi se înăbuşă în untură. Se taie cubuleţe mici muşchiul de porc şi cîrnăciorii şi se pun peste ceapă, la călit pentru două minute, după care se adaugă o cană de apă şi se lasă la fiert. După ce a fiert   completăm cu putină apa, adaugăm faina de mălai si lasam să mai dea cateva clocote. La final  se pune brînza de oaie fărîmiţată, se amestecă şi se dă deoparte.

Va doresc poftă buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Întinsoare Bistrițană" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

27.03.2015, 15:38

miki_a 1

28.03.2015, 12:13

Bun!

AdinaMatei 1

29.09.2015, 20:02

de preferat ar fi carnatii aia buni din bistrita facuti acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc ( cea mai buna leguma porcu`)