Invartita cu carne

de mamaieelena in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 9407 vizualizari

 

Am facut acest aperitiv in amintirea vremurilor dedemult cand mancam in patiseriile noastre bucurestene vestita placinta cu carne pe care o savuram cu multa placere.A iesit minunata.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne amestec vita cu porc
  • 2 cepe mai mari
  • 5 linguri cu ulei
  • sare piper
  • 2 foi de placinta
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu carne:

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se pune intr-o cratita la calit cu 3 linguri de ulei.Cand a inceput sa se prajasca se adauga 2 linguri cu apa si imediat carnea care se lasa la calit pana scade apa.Se lasa la rece si se adauga oul batut.Foile cumparate se intind pe masa si cu o pensula se stropeste foaia.Se imparte in 2 cantitatea de carne.Fiecare foaie dupa ce s-a uns cu ulei se pune jumatate din cantitatea de carne calita pe toata suprafata foii si apoi de jos incepem  sa  rulam ,apoi se increteste putin si se pune in tava tapetata cu foaie de copt.Se procedeaza la fel cu cea de a doua foaie si la sfarsit se ung cu ou batut.Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30 minute.Foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne de pui