Invartita cu nuca

de Lorra in Prajituri, 21 Noi 2011 | 14366 vizualizari

 

Este un desert economic, usor de preparat si ideal in post.

 

INGREDIENTE

  • Foaie :
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cubulet drojdie
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde (cca 500 gr)
  • Umplutura :
  • miez de nuca pisat
  • zahar
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu nuca:

  Intr-un bol, se freaca drojdia cu zaharul si praful de sare.

 Se amesteca toate ingredientele pentru foaie, si se framanta bine.

 Se imparte aluatul in 4-5 bucati (pentru a fi mai usor de modelat), apoi se intinde fiecare foaie, se unge cu ulei si se presara pe ea un amestec din nuca macina si zahar (pus dupa gust).

 Se ruleaza cu grija, se aseaza in tava unsa si tapetata si se da la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 30-35 min.

 

Pofta buna !


Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec la metru