Jambon la gratar

de gelu in Porc, 24 Iul 2011 | 8499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jambon de porc,
  • sare
  • piper,
  • unt,
  • condimente pt carne porc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon la gratar:

Se taie jambonul felii de cca 1 cm. grosime,se condimenteaza,se pune un varf de cutit de unt deasupra si se da la cuptorul incalzit(pe grilajul cuptorului)cca 30 min.

Dupa cca 15-20 min se intorc bucatile.

Se servesc cu cartofi aurii si salata de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi