Jumari de porc

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 4378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg piept de porc
  • sare
  • o cana cu apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de porc:

Taiem pieptul de porc in cubulete potrivite si le punem intr-un tuci pe foc. Adaugam o cana cu apa si acoperim cu un capac. Lasam la inabusit circa 10 minute, dupa care luam capacul si lasam la prajit. Din cand in cand amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn astfel incat sa nu se prinda.

Asa cum am spus mie imi plac mai prajite, altora in schimb le plac mai moi. Timpul de prajire deci depinde de fiecare in parte. Gustam si cand consideram ca este pe placul nostru oprim focul.

Cu ajutorul unei spumiere scoatem jumarile intr-o strecuratoare si le lasam la scurs. Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas, presaram sare pe ele si................gata..........poftiti la jumari!

Sunt delicioase acompaniate de o ceapa rosie sparta. Grasimea rezultata in urma prajirii se strecoara  si se pune intr-un borcan pentru solidificare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari afumate, praz si usturoi