Ketchup

de Denissa in Bulion, 2 Oct 2011 | 4523 vizualizari

 

SE FIERBE

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii
  • 6 ardei iuti
  • 1 cana de usturoi pisat
  • 3 linguri cu sare
  • 1 pahar de ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 2 pliculete cu conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Rosiile se spala si se curata. Se dau prin masina de rosii. Se amesteca cu celelalte ingrediente.

Toata compozitia se pune la fiert. Se fierbe cateva minute (circa 5 minute).

Se pune in sticle si se fierbe apoi in baie de aburi 30 de minute (din momentul fieberii).

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga telina rasa pe razatoarea mica si cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

vero79 1

13.09.2012, 08:33

eu as vrea sa fac azi aceasta reteta,dar nu stiu cand se adauga uleiul?
se pune la fiert sau se pune in fiecare sticla cate o pelicula?

Denissa 1

13.09.2012, 09:06

Uleiul l-am pus la fiert. Spor la treaba!

vero79 1

13.09.2012, 17:46

mersi Dena pentru raspuns,acum ma duc sa pa apuc de facut ketchupul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de rosii