“Labaneh” de Jerash in ulei de masline-“Labaneh makbouseh bil zayit”

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2011 | 6638 vizualizari

COMENTARII (36)

adasev12 1

16.12.2011, 01:47

ce bine seamana cu mozzarella de aici.... ....sigur e bun

Ina 1

16.12.2011, 05:53

da, seamana cu mozzarella

Ade200 1

16.12.2011, 05:57

Dragă Mihaela, păi aşa fac şi femeile la noi lapte covăsât strecurat, doar ca nu-l pastrează în ulei de măsline! Când eram la liceu cu aşa ceva venea mama că se păstra mai bine, nu avea zer. O să fac si reţeta arabă că e interesantă. Mulţumim de elementele culturale pe care le aduci în atenţia noastră.
Sărbători cu pace, ţie şi familiei!

mamaieelena 1

16.12.2011, 07:17

bine arata

danakarin 1

16.12.2011, 08:04

extrem de interesant. Si mie imi place sa aflu retete specifice pentru diferite regiuni. Ma bucur ca ai postat-o !

Lau 1

16.12.2011, 08:11

ce bine arata interesant

Bucataras Medi 1

16.12.2011, 08:18

interesant intradevar.

diaconta 1

16.12.2011, 08:33

ce faine's si cred ca si foarte bune
minunate Mihaela

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 09:03

Ada
Ina

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 09:05

Ade

Asta demonstreza ca peste tot lumea cauta solutii practice la pastrarea pe timp indelungat a alimenteler.
In tarile arabe labaneh este prezent aproape zilnic la micul dejun; voi mai posta retete cu modalitati de servire

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 09:07

Mamaieelena
Danakarin
Sufletista
Medi
Dia

Miha 1

16.12.2011, 09:10

Ce faine sunt bilutele alea! Zic si eu ca Ada, seamana cu mozzarella.

corina241 1

16.12.2011, 09:35

super

Panacris 1

16.12.2011, 09:56

Super! Aseara am degustat mai multe produse libaneze o petrecere! Foarte gustoase, mai ales salata de patrunjel verde cu rosii! Numai stiu cum se numea, au fost multe feluri. Poate ne dai si noua reteta

deliciousflavours 1

16.12.2011, 10:17

tare-mi place reteta aceasta. felicitari!

brunetica 1

16.12.2011, 11:04

arata tare bine iar ardeii iuti imi fac cu ochiul

Rocsi 1

16.12.2011, 11:42

Lorra 1

16.12.2011, 12:28

gaby_gabytza 1

16.12.2011, 12:59

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 13:24

Miha , ajunge de consistenta unei branzici , dar este iaurt strecurat, deci putin acrisoara

Mihaela11_jo 1

16.12.2011, 13:26

Corina
Panacris
deliciosflavours
brunetica
cris
laura
gabitza

alinutzika 1

16.12.2011, 14:46

Ionutza 1

16.12.2011, 15:08

Trebuie sa o incerc ...merge si pe pizza? :-?

nadina73 1

16.12.2011, 16:26

Trebuie sa fie minunata

MVMih 1

16.12.2011, 16:34

Visss...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute - Reteta video