Lasagna cu ciuperci si smantana

de Valclaudia in Lasagna, 30 Mai 2017 | 5803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon mari
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 5-6 foi lasagna
  • 200 gr smantana lichida pentru gatit
  • marar verde
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu ciuperci si smantana:

Ciupercile se curata si se spala, apoi se feliaza.

Ceapa curatata si spalata, se toaca marunt.

Ardeiul spalat se curata de cotor si se taie bucatele.

Punem la sotat ceapa in putin ulei de masline, adaugam ardeiul, mai calim 2 minute.

Se pun ciupercutele feliate, adaugam sare si piper dupa gust si lasa sa se gateasca, pana scade apa lasata de ciuperci.

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Punem intr-un vas termorezistent, 1 foaie de lasagna, adauga un strat subtire de ciuperci calite, acoperim cu alta foaie de lasagna, din nou punem ciuperci... si tot asa pana epuizam toate ciupercile calite.

Ultimul strat va fi foaie de lasagna, peste care turnam smantana lichida de gatit, presam usor sa nu se rupa foile, adaugam marar tocat si dam pentru 15 minute la cuptor.

Scoatem din cuptor, presaram parmezan ras si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de lasagna cu carne de porc si sos Bechamel