Legume cu carnaciori de bere

de pity19 in Mancaruri de legume, 4 Iun 2014 | 3417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnaciori de bere
  • 3 morcovi mici
  • 2 maini mazare proaspata
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • oregano
  • chilli
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu carnaciori de bere:

Spalat  curatat , tocat : Clatim bine legumele ; Curatam cartofii , morcovii de coaja , ardeii ii golim de samburi , rosile le taiem in 4 fiecare .

Rosiile le punem in blender cu oregano , chilli , sare , piper , pana devin pasta ;

Ardeii si morcovii ii taiem rondele , morcovii ii taiem bucatele mai micute ;

Luam o cratita punem mazarea si restul legumelor  , din pasta de rosii punem doar jumatate peste care adaugam apa cat sa acopere. Dam cratita la foc mediu pana acestea sunt fierte ; Din cand in cand mai golim din zeama ( nu vrem sa iasa ciorba ) .

Carnatii de bere  , ii taiem feliute si dam la rumenit putin intr-o tigaie cu un cubulet de unt ;

Cand legumele sunt fierte , punem restul de pasta , sare , piper , vegeta , dupa gust ; Carnatii ii punem cu 5 minute inainte de a trage de pe foc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]