Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun

de Bianca_Sacuiu in Pui, 25 Mai 2013 | 8363 vizualizari

 

Acest tip de legume am invatat sa le gatesc in Madrid.Sunt senzationale!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 900 g legume mexicane congelate
  • 2 cepe rosii
  • 5-6 oua
  • unt
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun:

Pulpele de pui se condimenteaza dupa gust, eu am folosit doar sare si piper. Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei incins,apoi se adauga un pahar de vin alb si se lasa sa se  prajeasca la foc mic pana devin aurii.

Legumele se fierb aproximativ 10 minute dupa ce dau in clocot, la fel si ouale.

Intre timp calim ceapa intr-o tigaie, cu putina sare pana se inmoaie.Cand ceapa este calita, scurgem legumele de apa si le adaugam in tigaie impreuna cu 2-3 felii de unt.Le calim putin, iar la urma stingem focul si adaugam ouale fierte si taiate cubulete.

Se servesc insotite de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume