Leustean pentru iarna

de babi5 in Conserve, 27 Aug 2013 | 6013 vizualizari

 

In fiaecare an toc la verdeata de tot felul ,este atit de buna cind o folosesc la mincare de parca ar fi din gradina . Am cam ramas restanta la marar fiindca am fos plecata ...dar incerc sa recuperez la restul .. Azi am tocat un picut de leustean ,sper ca dupa ploaia asta sa se faca mai mult ..

 

INGREDIENTE

  • frunze de leustean
  • 2 cutiute plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leustean pentru iarna:

Am spalat frunzele de leustean, le-am scuturat bine de apa ,si le-am tocat maruntel ,maruntel apoi le-am asezat in cutiutele de plastic  si fuguta in sertarul de la congelator ..

O minune la Iarna ..zici ca sunt din gradina ..

TIPS-URI

1

la Iarna nu trebuie decit sa scoti din cutie si sa pui in mincare

2

am obisnuit intr-un timp sa le pun asa cum le rup din gradina,dar este mult mai avantajos tocat marunt ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Lia_ 1

28.08.2013, 00:07

Doamne Babi dar cat o fi de mare congelatorul la tine ca vad ca bagi si vinete si de toate. Foarte harnicuta esti, imi place

babi5 1

28.08.2013, 20:03

Te pup RuxyRux nici mie nu-mi strica o fata in plus fetele mele au 41 respectiv39

babi5 1

28.08.2013, 20:04

LIA1 Babi are un congelator cu 8 sertare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu varza rosie