Limba de porc cu ceapa

de trifadalia in Porc, 1 Sep 2018 | 8662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc de limba
  • 3 cepe mari
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 foaie de dafin
  • 1pahar de untdelemn
  • 3 sau 4 catei de usturoi
  • piper macinat
  • sare
  • supa in care a fiert limba
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de porc cu ceapa:

Se pune limba la fiert in apa cu sare. 

Ceapa taiata felii se caleste in untdelemn la foc mic, cu putina sare, apoi se pun toate ingredientele indicate mai sus, inclusiv feliile de limba si supa in care a fiert cat sa le cuprinda. 

Se pune si usturoiul razuit si se garniseste de sare si piper. Se da cratita la cuptor pentru 20 de minute ca sa se inmoaie ceapa si sa se ridice untdelemnul. 

TIPS-URI

1

Se spala bine limba cu o perie de nylon se se fierbe pentru a se indeparta pielita groasa care o acopera. Se curata calda.

2

pentru a fi mai gustoasa se poate fierbe in apa cu zarzavat ca si pentru supa de carne ( morcov, patrunjel, telina, ceapa)

3

se pune la fiert in apa rece cu putina sare de la bun inceput pentru a se strange spuma.

4

se fierbe la foc mic , astfel isi pastreaza suculenta

5

limba este fiarba suficient daca o intepi usor cu furculita iar pielita ce o acopera se desprinde imediat in fasii

6

limba din supa se scoate si se curata cat este fierbinte apoi daca nu se pregateste imediat se pune inapoi in supa

7

are carne grageda si gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste in vin alb, la cuptor