Limbi de pisica

de Criss in Prajituri, 15 Noi 2010 | 29759 vizualizari

 

Aceste fursecuri le-am vazut pe blogul Laurei Adamache si avand in congelator albusuri de oua, le-am facut . (Multumesc Laura pentru reteta)

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri de ou
  • -100 g zahar pudra
  • -100 g unt
  • -100 g faina
  • -vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica:

Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia, se adauga faina. Rezulta un amestec destul de gros si vascos dar care va deveni pufos in momentul in care se adauga albusurile batute spuma tare.

Compozitia o punem intr-un posh si trasam pe hartie de copt bastonase de marimea dorita.

E bine sa lasam distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Mie mi s-au lipit cateva.  Se coc 7-8 minute pana devin aurii pe margine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti din faina de spelta cu piersici