Limbi de pisica

de Miha in Dulciuri, 13 Sep 2009 | 8355 vizualizari

 

by Ginuca

 

INGREDIENTE

  • 160 g faina
  • 120 g zahar
  • 130 g unt
  • 2 albusuri
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica:

Untul se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie,pana devine ca o spuma,dupa care se adauga treptat faina.

Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se toarna peste compozitia de unt si se amesteca usor.

In tava tapetata cu hartie de copt se spriteaza bastonase lunguiete de cca 8 cm lungime,la distanta intre ele.

Se dau la cuptor,pana incep sa se rumeneasca marginile,in jur de 10 minute.

Marea majoritate s-au mancat direct din tava :)) Ce-a mai ramas am "machiat" cu ciocolata amaruie topita si am papat cu inghetata. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras 1

13.09.2009, 22:34

Rivka, e simplu. Ai optiune sa o adaugi la favorite in pagina ta de pe bucataras.

elena1988 1

06.03.2011, 08:19

jolygina 1

12.03.2014, 23:35

vreau sa incerc si eu arata tare bine si stiu ca-s foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
BISCUITI CU PORTOCALA