Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2016 | 6232 vizualizari

 

Am facut ciuperci umplute cu aceasta compozitie si de atunci m-am gandit ca ar fi buna si pe lipie. Foarte buna a fost.

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii libaneze
  • 4 felii cascaval emmentaler
  • 1 rosie
  • Pentru umplutura:
  • 150g macrou afumat
  • 150g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 100g cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci:

Ceapa si ciupercile se curata, se toaca marunt si se calesc 10 minute in ulei.

Cand nu mai are zeama de la ciuperci se lasa la racit.

Se amesteca intr-un castron ceapa cu ciupercile, pestele afumat curatat, cascavalul ras, mararul tocat, oul, sare, piper.

Se pune intr-o tigaie mare o lipie si se incalzeste 1 minut.

Se pune pe ea 2 felii de cascaval emmentaler.

Se distribuie uniform umplutura pe toata suprafata.

Se pun felii subtiri de rosie si celelalte 2 felii de cascaval.

Se pune cea de a doua lipie deasupra si se preseaza pe margini sa se lipeasca cascavalul.

Se lasa cateva secunde si se intoarce sa se prajeasca si cealalta lipie.

Se scoate pe un blat de lemn, se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:38

Panacris 1

22.07.2016, 21:30

MotanLaOale 1

22.07.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale din foietaj cu branza