Lipii ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 17 Noi 2013 | 9110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • `100 ml apa
  • o jumatate de plic praf de copt
  • 30 ml ulei
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii ( de post):

Din ingredientele de mai sus se face un alut potrivit de tare, nelipicios. Adica punem faina cu praful de copt. In interior facem un caus in care punem apa. Amestecam pana la omogenizare. In timpul framantarii incorporam uleiul. Se portioneaza ( ies cam 8 lipii) , intindem fiecare lipie cu sucitorul si o coacem in tigaie pe aragaz. Am picat cate putin picaturi de ulei si in tigaie, cam la 2-3 lipii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]