Lipton ice lemon

de adasev12 in Bauturi, 18 Iun 2011 | 5044 vizualizari

 

fiindca se anunta iar o zi calduroasa, m-am pregatit din timp cu un ceai racoritor...va invit si pe voi cu drag la un pahar....

 

INGREDIENTE

  • 2 pliculete de ceai lipton ( sincer eu vroiam s aiau ceai verde...si acasa constat surprinsa ca luasem....negru...)
  • 2 lg miere
  • 2 lg zahar
  • o lamaie cu coaja mai verde
  • cateva picaturi de esenta de lamaie
  • apa semiminerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipton ice lemon:

Am pus zaharul la caramelizat si am stins cu un paharel de apa .

Am adaugat mierea si am lasat sa dea in clocot.

Am adaugat pliculetele de ceai si am lasat sa fiarba un minut apoi am stins focul.

Am lasat la infuzat 5 min.

Am scos apoi pliculetele si am completat cu apa usor mineralizata( dar tot mai bun era cu apa plata), am stors sucul de la o lamaie si am adaugat in compozitie plus cateva picaturi de esenta de lamaie. .

Am dat la rece .

Deasupra am taiat cateva bucati de lamaie si am adaugat cuburi de ghiata.

 

Acu sa vina caldura....

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipton ice lemon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

mirela0911 1

19.06.2011, 13:37

caldura mare asa ca numa' bun e acum un pahar

adasev12 1

19.06.2011, 15:26

ruxy...ms
mona....
mirela, asa e, cel putin aici la mine ejale de cald

adry88 1

03.07.2011, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]