Macrou in sos de rosii

de ony in Peste, 9 Mar 2011 | 13404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • 1/2 peste afumat
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • foaie de dafin
  • 5 linguri pasta tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii:

se pune la fiert apa cu ceapa si morcovul,dupa ce au fiert pe jumatate se adauga pasta de tomate si se condimenteaza. 

pestele curatat si feliat se adauga in sos si se lasa sa fiarba foarte bine pana ce uleiul adaugat in prealabil iese la suprafata. se fierbe la foc mic.

se condimenteaza dupa gust si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]