Macrou in sos picant

de Bunica in Peste, 14 Mar 2012 | 5634 vizualizari

 

Astazi m-am tinut de picanterii. Am gasit reteta intr-o carte pe care am cumparat-o acum vreo 35 de ani. Am imbunatatit-o putin dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de sare
  • o lingurita piper mozaic
  • 1/2 lingurita tarhon
  • 4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 100ml. vin alb
  • 2 linguri suc de rosii
  • 200 ml. apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos picant:

Pestele se eviscereaza si se spala bine.

Se sareaza si se aseaza intr-o tava. Se stropeste cu ulei si se da la cuptor.

Intre timp se pun intr-un ibric foi de dafin, piper, sare, usturoiul tocat marunt, tarhonul si apa.  Dupa ce da cateva clocote se strecoara ,se adauga vinul si sucul de rosii si se toarna peste peste.  Din cand in cand se tropeste pestele cu sos pentru a intra aroma in el.

Cand s-a rumenit este gata. 

Se serveste cu garnitura de orez, cartofi, ciuperci.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de macrou