Macrou in sos tomat

de madi_marin in Peste, 9 Mar 2011 | 12015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper cu lamaie de la Kamis
  • sare
  • mujdei de usturoi
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos tomat:

Pestele se curata, se spala, se sterge, apoi se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie apoi se pun la prajit in putin ulei incins. Se rumenesc bucatelele frumos pe ambele parti.

Se desface pasta de tomate in putina apa si se adauga sosul peste peste. Se mai tine vasul cateva minute pe foc , apoi se poate servi pestele stropit cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor