Macrou la gratar cu salata de fasole rosie

de katty in Peste, 1 Sep 2017 | 4813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati macrou
  • 1 conserva fasole rosie
  • 300 gr spanac
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei de masline
  • otet balsamic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu salata de fasole rosie:

Curatam pestele, ii spalam bine, il scurgem, il crestam oblic de 2-3 ori pe ambele parti si il presaram cu sare si piper.Il lasam la rece 1/2 de ora dupa care il frigem pe gratarul incins .
Pentru garnitura scurgem conserva de fasole si o amestecam cu spanacul spalat si sters bine,ceapa rosie tocata marunt, sare, piper, ilei e masline si otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu salata de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit