Macrou "marinat" in lapte

de vero_closca in Peste, 13 Apr 2010 | 7958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 1 l lapte
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou "marinat" in lapte:

Se curata pestele, se spala si se lasa peste noapte in lapte la frigider. Inainte de a se gati, se usuca cu un servet, se presara cu sare si piper,se da prin faina si se prajeste pe ambele parti. Se serveste cu mujdei de usturoi.

Pestele pregatit astfel este mult mai fraged si nici nu mai are acel gust de "peste congelat".

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou "marinat" in lapte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Oana 1

14.04.2010, 21:15

Suuper

ionix 1

14.04.2010, 21:30

arata ca pestele afumat... ma atrage

susu 1

21.04.2010, 15:12

Interesant si arata bine. Am mai vazut treaba asta cu laptele si stiu ca ii da un gust deosebit. E bine de retinut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou cu usturoi si lamaie