Macrou Prajit

de Adinacarla in Peste, 5 Feb 2011 | 7376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti
  • faina alba de grau
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • 100ml iaurt simplu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou Prajit:

Cand pestele se dezgheata se cutata si se spala bine. Se taie in 3 bucati. Bucatile de peste se condimenteaza dupa preferinta cu sare si piper, se dau prin faina alba de grau si se prajesc in ulei de palmier.

Noi am servit alaturi de cartofi crocanti si sos de usturoi cu iaurt.

 

Sosul de usturoi cu iaurt:

Cateii de usturoi se piseaza, se condimenteaza cu sare si piper si se freaca bine cu uleiul pana cand devine o pasta asemanatoare cu o maioneza....la final se adauga iaurtul si se amesteca. Optional se poate pune si marar tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou Prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

05.02.2011, 20:08

Multumesc ca va place...va astept la masa

Mitinita 1

05.02.2011, 20:50

imi place si mie pestele

LUK 1

06.02.2011, 13:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trunchi de merlucius in pesmet