Mafine

de Mitinita in Prajituri, 6 Feb 2011 | 12590 vizualizari

 

Astea sunt briosele preferate ale fiicei mele,ca sa nu le zica nici pe romaneste nici pe engleza le-a botezat.Sau asa o fi tradus ea...Eu as prefera sa-i placa cele cu lapte si oua,dar ea mereu pe astea le cere. Mereu trebuie sa am la congelator.Cantitatile sunt pentru 24 de briose si sunt bune si de post.
1 cup = 1 cana de 200 ml

 

INGREDIENTE

  • 3 cup faina
  • 2 cup zahar
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 6 linguri cacao
  • 3/4 cup ulei
  • 2 cup apa rece
  • 2 linguri otet alb
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mafine:

 

Se amesteca ingredientele uscate cu cele lichide.

Nu uitati sa stingeti bicarbonatul cu otetul.

Se pun in formele de briose tapetate cu faina sau in hartiile individuale.

Se coc la foc mediu cam 30 de minute sau pana iese scobitoarea curata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mafine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]