Magiun de capsuni

de susu in Dulceata / Gem, 24 Iun 2013 | 6137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni de tara
  • 1 kg de zahar
  • 1 lamaie
  • 1 pastaie de vanilie optional
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Magiun de capsuni:

Capsunile se spala, li se scot coditele si se paseaza cu mixerul.

Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade zeama adaugam zaharul, zeama se lamaie si vanilia.

Spumam ori de cate ori este nevoie si la sfarsit verificam daca s-a inchegat suficient.

Borcanele trebuie bine spalate, sterilizate si uscate.

Le punem putin la cuptor si punem gemul fierbinte.

Mai dam putin la cuptor sa prinda o pojghita deasupra dupa care capacim si le punem in paturi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Magiun de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]