Malai macedonean

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 4254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 400 ml iaurt
  • 100 ml ulei
  • 500 gr malai cu granulatie mica
  • 250 gr faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr telemea rasa
  • 200 gr spanac congelat
  • 2-3 linguri smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malai macedonean:

Bateti ouale bine cu putina sare,apoi adaugati pe rand iaurtul,uleiul, spanacul usor decongelat ,telemeaua ,smantana malaiul ,faina  cernuta si praful de copt.Omogenizati bine compozitia ,apoi turnati-o intr-o tava unsa cu unt  si tapetata cu faina.
Coaceti-o la foc moderat pana se rumeneste frumos,apoi lasati-o sa se racoreasca si taiati-o in bucati potrivite.
Serviti cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Malai macedonean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:03

Teo 1

10.02.2015, 21:43

Sunt sigura ca e tare gustos!

cristeena20 1

13.02.2015, 12:44

mmmm..ce bun trebuie sa fie!!cu asa ingrediente...la favorit!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]