Mamaliga cremoasa cu spanac

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 5317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 175 gr faina de malai
  • 15 gr sare
  • ½ lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • 175 gr smantana
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 150 gr frunze proaspete de spanac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cremoasa cu spanac:

Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pune apa cu 15 gr sare si 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba, se adauga faina de malai, in ploaie, amestecand continuu cu telul.Se lasa mamaliga sa dea intr-un clocot, apoi se reduce flacara la minim si se lasa sa fiarba usor timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.Intre timp se amesteca smantana cu usturoiul tocat.
Dupa cele 15 minute adauga smantana cu usturoi si amesteca bine. Ia mamaliga de pe foc, adauga frunzele de spanac si amesteca usor.Acopera cratita si lasa mamaliga sa stea 5-6 minute pentru ca spanacul sa se inmoaie usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cremoasa cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

theodora 1

21.04.2010, 21:24

esti super tare chiar in clipa asata pregatesc ingredientele sa o fac sa te ajute Dumnezeu sa fi cuminte!!!!pt toate absolut toate retetele tale

Brindusa 1

21.04.2010, 22:45

Foarte buna mancarea asta.

gospodinadecriza 1

22.04.2010, 09:16

E tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]