Mămăligă cu panceta, telemea şi roşii

de articook in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2010 | 4761 vizualizari

 

Mamaliga este extrem de usor de gatit,
iar daca se serveste cu ingredientele potrivite, poate deveni o delicatesa.

 

INGREDIENTE

  • faina de malai
  • panceta
  • telemea de bivolita
  • smantana
  • rosii
  • sare de mare, piper negru
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mămăligă cu panceta, telemea şi roşii:

Se pune apa la fiert, cand incepe sa fiarba se toarna faina de malai si se amesteca aproape tot timpul fierberii, la 1 cana de faina de malai se pun 3 cani de apa, inainte de a o lua de pe foc, se pune sare dupa gust. 

Intr-o tigaie mare se pune panceta la prajit, fara ulei, pana s-a rumenit bine.  Telemeaua de bivolita se razuieste, intr-un bol. Se face o salata de rosii pe care o condimentam cu sare de mare, piper negru proaspat macinat, ulei de masline, otet balsamic si cimbru. Se pune si smantana intr-un bol, si se poate lua masa!

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Mămăligă cu panceta, telemea şi roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Steluţe cu telemea