Mamaliga la cuptor

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2009 | 56527 vizualizari

 

Dupa o reteta din Click Pofta buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina de malai
  • aprox 700 ml apa
  • 200 gr branza telemea
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • 3 rosii mari
  • 50 gr cascaval
  • 250 gr costita afumata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga la cuptor:

Am pregatit o mamaliga mai tare pe care am amestecat-o cu branza telemea si ceapa verde tocata si calita putin. Am turnat mamaliga in forma de chec ondulata si am lasat-o sa se raceasca. Am rasturnat-o apoi din forma, am taiat-o felii. Am asezat feliile de mamaliga in tava unsa cu unt, alternativ cu felii de rosii. Printre randuri am asezat bucatele din costita afumata. Am presarat cascaval ras si am dat la cuptor pana s-a rumenit cascavalul. Resturile ramase le-am aranjat in forma de tarta si le-am copt si pe ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta impletita, cu branza sarata