Mamaliga la cuptor

de Panacris in Porc, 21 Mar 2012 | 6168 vizualizari

 

Initial am facut mamaliga pentru cataplasma ca sa mai ameliorez durerea din piept.
A iesit cam multa, mi-a parut rau sa o arunc, asa ca am folosit-o si in scopuri alimentare.

 

INGREDIENTE

  • apa
  • malai
  • prosciutto 2 felii
  • jumari de porc
  • ulei de masline
  • telemea rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga la cuptor:

Am pregatit din apa si malai o mamaliga mai tare.

Intr-un vas termorezistent am pus pe fund un pic de ulei de masline, un strat de mamaliga, cele doua felii de prosciutto, am acoperit cu mamaliga. In stratul de sus am infipt cateva jumari de porc, am presarat telemea rasa si am dat la cuptor, ptr cca.15 de minute, la foc potrivit. 

TIPS-URI

1

cantitatea ingredientelor e la latitudinea fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi