Mamaliga topsita

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 9873 vizualizari

 

o mancare usoara si gustoasa,atat calda cat si rece

 

INGREDIENTE

  • faina de malai grisata
  • sare
  • branza de oaie(din cas)
  • cascaval gras 150 g
  • cascaval simplu 150 g
  • 2 linguri de unt
  • slanina afumata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga topsita:

Se pune apa la foc cu sare sa fiarba,apoi se pune faina de malai si se amesteca bine, se lasa sa fiarba bine

Se pun cubulete de unt intr-un vas mai inalt si nu foarte lat,apoi se pune un strat de mamaliguta, unul de branza, apoi iar mamaliguta si cascaval din nou mamaliguta si cascaval si la final se pune mamaliguta si se presara cascaval desupra.

Se da la cuptor pentru 15 minute la 180 grade

Se serveste cu feliute de slanina prajita si muraturi cine doreste

Asa se facea mamaliguta topsita la bunica la tara (fara cascaval se punea numai branza) si era minunata o mancare usoara si gustoasa atat calda cat si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga topsita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]