Mamaliguta aperitiv

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2013 | 6890 vizualizari

 

sau bot, sau bulz......sau cum vreti voi sa ii mai spuneti....e grozav de gustos oricum :)

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta rece (o farfurie)
  • kaiser sau sunculita taraneasca (5 feliute)
  • carnaciori traditionali afumati (2 bucati)
  • branza telemea (150 gr)
  • o lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta aperitiv:

Prajim carnaciorii si kaiserul sau sunculita taiata in bucatele si lasam la racit.

Dam mamaliguta rece pe razatoare.

Radem si branza telemea.

Taiem untul in bucatele.

Impartim din ochi mamliguta in 4 bucati cat pumnul.

Luam in mana cate o bucata, punem untul, branza, sunculita si carnaciorii si formam botul.

Ungem formele cu unt si punem bucatile de mamaliga umplute.

Daca ne mai raman bucati de carnaciori sau sunculita sau branza punem deasupra.

Dam la cuptor pentru 30 de minute sau pana se rumeneste frumos aperitivul.

Daca le servim la micul dejun punem deasupra si un ou ochi ...mmmmmmm!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz ardelenesc