Este o papica simpla dar f gustoasa cu iz de amintiri...
Am pus doar ingredientele fara cantitati,deorece eu am pus totul la ochi si dupa plac,asa cum facea bunica :D.
Taiem slanina cubulete si carnatul feliute,apoi le punem intr-o tigaie sa se prajeasca.
Intr-un tuci punem apa cu sare la fiert si cand incepe sa fiarba punem malai in ploaie astfel incat sa obtinem o mamaliguta moale("mamaliga slobozita" ii zicea bunica).
Luam un vas si faramitam pe fund branza de burduf dupa plac,apoi deasupra punem un strat de mamaliga fierbinte pe care o uniformam cu lingura trecuta prin grasimea fierbinte ce a lasat-o slaninuta,punem feliute de carnacior,putina slaninuta crocanta,alta branza de burduf(tot dupa plac),apoi inca un strat de mamaliga pe care o uniformam si deasupra punem carnaciori,slaninuta si branza.
Facem 2-3 straturi si pe ultimul strat de mamaliga punem restul de carnacior,slaninuta si branza,apoi punem un capac astfel incat sa stea la cald 5 minute ca sa se topeasca branza(eu nu am mai apucat sa fac poza dupa ce s-a topit ).
Servim cu mare pofta..
1
daca preferati bagati in cuptor 5-10 minute la 180°.