Mancare de fasole de post

de mimmi in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 6324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole alba,
  • 1/2 praz,
  • 1 ardei rosu,
  • ulei,
  • pasta pentru guyas,
  • sare,
  • piper,
  • menta uscata.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole de post:

Lasam fasolea peste noapte la inmuiat. A doua zi o punem in apa sa dea cateva clocote,dupa care aruncam apa si o punem la fiert in alta apa calda cu 1 lingurita menta uscata,adaugam sare si piper. Taiem prazul rondele,ardeiul fasii si le calim in putin ulei. Dupa ce s-a fiert fasolea,o adaugam la ardei,punem 1 lingura pasta de guyas si le lasam sa se patrunda toate impreuna. Se poate servi cu muratura,salata de rosii sau cu ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu seminte de floarea soarelui