Mancare de fasole galbena

de mihaelaM in Mancaruri de post, 28 Iun 2011 | 6893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole galbena(500g)
  • 2cepe
  • suc de rosii
  • 1lingurita faina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena:

Punem pastaile la fiert. Cand pastaile s-au fiert le scoatem si pastram zeama.

Intre timp curatam ceapa,o taiem marunt si o calim.Cand ceapa devine aurie punem sucul de rosii si amestecam,mai punem si o lingurita de faina si amestecam rapid, apoi adaugam zeama de la pastai.

Taiem pastaile si le adaugam peste ceapa,mai lasam 10minute,apoi dam la o parte si punem patrunjelul taiat marunt.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]