Mancare de fasole pastai, la Multicooker

de Ina in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 7129 vizualizari

 

O mancarica usoara, gustoasa si la indemana oricui

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai ( eu am avut congelata )
  • 1 ceapa
  • un morcov
  • 400 g rosii in bulion / zarzavat
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole pastai, la Multicooker:

Ceapa si morcovul se curata, se toaca marunt si se pun in vasul de la multicooker, impreuna cu 3-4 linguri cu ulei  si un praf de sare.

Se porneste multicooker-ul pe program stew. Cand ceapa devine translucida se adauga o ceasca cu apa si rosiile in bulion, tocate sau pasate, lasand in continuare sa fiarba.

Dupa 10-15 minute adaugam  fasolea pastai si inchidem iar capacul.

Cand programul se termina, scoatem aparatul din priza, apoi adaugam patrunjel verde tocat si potrivim gustul de sare si piper.

Noi am servit alaturi de chiftele din soia. 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si fasole din conserva, sau proaspata

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole pastai, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole pestrita