astazi am prestat o mancarica de fasole verde de la borcan, cu pui.
fasolea o am de la tusa Vali de la Bistrita, {multumesc foarte mult tusa a fost delicioasa}
am ineput cu mancarica pentru ca dureaza mai mult decat friptura si am vrut sa le am pe amandoua calde la masa.
intr-o cratita am incins cam 2-3 linguri ulei am calit ceapa taiata marunt
am adaugat ardeiul{eu am folosit ardei congelat}am pus o ceasca de apa fierbinte si am lasat sa fiarba cam 10 min.
am adaugat rosia cubulete si am mai lasat sa fiarba 5 min dupa care am pus fasolea
am dizolvat 2 lingurite de faina in putina apa rece si am pus la mancarica, dupa ce s-a mai fiert 5 min am pus sare am gustat si gata.
intre timp m-am ocupat si de friptura
pieptul de pui l-am taiat fasiute potrivite la-m prajit putin in ulei incins am adaugat vinul, condimentele,l-am acoperit cu un capac si l-am lasat pe foc mic sa scada tot vinul