Mancare de mazare cu carne

de mihaelar63 in Porc, 17 Ian 2011 | 4877 vizualizari

 

Ne place foarte mult mazarea, asa ca am dorit sa va prezint varianta mea .

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 felie telina
  • 500 gr  pulpa porc 
  • 500 gr mazare verde[ congelata]
  • sare
  • piper
  • boia  rosie de ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura pasta rosii 
  • 1 lingura rasa zahar
  • 1 tulpina marar uscat 
  • patrunjel verde frunze
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne:

  1.  Legumele se curata , se spala si se taie cubulete si se calesc in ulei .
  2.   Adaugati carnea spalata si taiata cuburi mai marisoare .
  3.  Amestecand puneti pasta de rosii , pasta de ardei, boiaua ,sarea si mazarea.
  4.   Complectati cu apa cat sa acopere bine totul , puneti si tulpina de marar care la sfarsitul prepararii o scoateti din mancare si o aruncati .
  5.  Fierbeti la foc potrivit 30 -40 min . pana carne si mazarea sunt patrunse .
  6.  La sfarsit puneti zaharul , patrunjelul; verde tocat si piper proaspat macinat .

                                          Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Zaharul adugat mancarii de mazare o face mai delicioasa .

2

 Folositi mazare congelata , este mult mai fina si cruda decat cea la conserva .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc