Mancare de praz cu carne de porc si masline

de Andra_Constantinescu in Porc, 2 Dec 2015 | 9722 vizualizari

 

O bunatate de mancare!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne slaba de porc;
  • 300 g pastrama de porc;
  • o ceapa;
  • 625 g praz curatat de moate si frunze;
  • 150 g masline negre;
  • o cana cu apa;
  • doua linguri bulion;
  • 6 linguri ulei;
  • o legatura de marar;
  • sare.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu carne de porc si masline:

Se prajeste carnea in ulei si se da deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa (curatata de foi, spalata si taiata julienne), apoi se adauga prazul (curatat de moate si frunze, spalat si taiat bucati mari), carnea, maslinele, apa si putina sare.

Se inabusa, amestecand din cand in cand, pana cand este prazul patruns. La final, se adauga bulionul si mararul (spalat si tocat) si se mai fierb cateva minute, dupa care mancarea se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu carne de porc si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]